Fatih Ortaokulu

Vizyon: Dayandığı değerlerden aldığı güçle geleceği kuşatan lider insanları yetiştirecek saygın bir okul olmak emelindeyiz. Toplumumuzun değerlerinden kaynaklanan güçlü kurum kültürüyle, Amatör ruhlu bir profesyonel yönetim anlayışını, ilkeliliği ve paydaşlarının mutluluğunu esas alan eğitim-öğretim ortamları ve geleceği şekillendirme sorumluluğuna sahip idealist öğrencilerinin nitelikleriyle, Türkiye´nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslar arası düzeyde adını duyurmak vizyonuna sahiptir.

Misyon: Bu toprakların değerleri ile evrensel insanî değerleri özümseyen hayata hazır, mutlu ve özgür bireyler için varız. Çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi ve becerileri kuşanmış, Farklılıkları, zenginlik olarak algılayabilecek demokratik olgunlukta, Kendisiyle barışık ve özgüven sahibi, Liderlik özellikleri ile donatılmış, Estetik beğenileri gelişmiş, İdealist ve üretken, Mutlu ve özgür bireyler yetiştirmek misyonuyla hareket eder.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0312) 814 62 72

WEB - https://kahramankazanfatihortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Fatih Mah. Çaldıran1 Cad. No1 KAHRAMANKAZAN/ANKARA

Yerleşim Yeri - FATİH MAH.ÇALDIRAN CAD. NO:1 KAHRAMANKAZAN/ANKARA

Adres - Fatih Mah. Çaldıran1 Cad. No1 KAHRAMANKAZAN/ANKARA

Ulaşım SERVİS VE ŞAHSİ ARAÇLARLA SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İL MERKEZİNE YAKLAŞIK OLARAK 50 KM´DİR,İLÇE MERKEZİNE 1,5 KM´DİR.